Lesstof cursus trambaanontheffing

Download de lesstof hier

Bekijk hier de lesstof voor de cursus Trambaanontheffing

Verkeersschool Goodway
5.0
Gebaseerd op 44 beoordelingen
powered by Google
Alessandro StruikenAlessandro Struiken
13:56 22 Sep 23
Goeie Mense die Hicham En Said Ze hebbe me heeel goed Geholpen Met het Behalen van mijn chaffeurs kaartt heel duidelijk les geven geduldigg. En ze gunnen je het ook echtt. Zekerr een aanraderr
Daniel VzatekDaniel Vzatek
15:19 10 Aug 23
Taxipas volledig in één keer gehaald dankzij Hachim van verkeersschool Goodway. Tijdens de les werd alles duidelijk uitgelegd, en er was voldoende tijd om routes te oefenen. Communicatie verliep goed, alle vragen werden snel beantwoord.
Erik HertogErik Hertog
21:36 20 Jul 23
Hele goede lessen.Met dank aan jullie in 1x geslaagd voor mijn taxi trambaanontheffing.Ga zo door!!!
Raymond HoppeRaymond Hoppe
17:21 30 May 23
Vandaag geslaagd.Binnen twee weken gedaanGoede uitleg bij de lessen
Ibrahim Ibn AbdelkadirIbrahim Ibn Abdelkadir
20:55 16 May 23
Saffira VankantenSaffira Vankanten
20:49 16 May 23
Reageren heel snel, voldoen aan de wensen van de klant. Ik vroeg om een gespecialiseerd pakketje voor de taxipas en dat is gelukt! 4 uur lang gereden met Hachim en dat was naast het leerzame ook vet relaxed! Aanrader Goodway🏆🏆🏆
Hachim ArrihaniHachim Arrihani
08:16 16 May 23
Top rijschool. Je kunt er terecht voor de taxichauffeurskaart, de trambaan ontheffing en alle motorrijbewijzen. Heb ik daar even mooi gebruik van gemaakt. Propere begeleiding gehad, waarbij geduld en expertise duidelijk aanwezig en merkbaar waren. Tevreden klant hier. Aanrader! Ga zo door tijgers en bedankt!
AbdelAbdel
20:58 13 May 23
Via Verkeersschool Goodway heb ik mijn motorrijbewijs behaald. Niet alleen dat, ben zelfs in 1 keer geslaagd voor beide examens. Voor een leek zoals ik, die zelfs moeite had met brommer rijden is dat een enorme presentatie. Allemaal te danken aan Said. Kan eerlijk zeggen dat hij bij mij niet minder dan een wonder verricht heeft. Men sprak met enorm lof over hem, was daar sceptich over maar heb ingezien dat men hen zelf te kort deed. Said, bedankt!
Peter StamPeter Stam
13:21 02 May 23
Ik ben vandaag geslaagd in een keer! Het was een leuke ervaring, ben ook goed geholpen bij het voorbereiden voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool aan voor de mensen die nog praktijk moeten doen, maar ook theorie raad ik aan om hier te doen! Top rijschool! Bedankt heren !!!
A Google User
A Google User
13:21 02 May 23
Ik ben vandaag geslaagd in een keer! Het was een leuke ervaring, ben ook goed geholpen bij het voorbereiden voor het praktijkexamen. Ik raad deze rijschool aan voor de mensen die nog praktijk moeten doen, maar ook theorie raad ik aan om hier te doen! Top rijschool! Bedankt heren !!!
Mohamed ElbarghoutiMohamed Elbarghouti
17:05 25 Apr 23
Goodway is de beste rijschool van Amsterdam! Ik heb altijd alles in 1 keer behaald dankzij hun duidelijke en goede lessen! Zeker een aanrader!!
Abdellatif MokhtarAbdellatif Mokhtar
12:39 25 Apr 23
Combinatieopleiding gevolgd, trambaanontheffing en chauffeurskaart tegelijk in 1x gehaald. Said, een hele kalme instructeur die erg goed begeleid en examengericht les geeft, klasse!
Ras SoelRas Soel
06:16 23 Mar 23
Deze rijschool is 100000 % EEN AANRADER.Zo als begeleiding van A tot Z tot je geslaagd ben .
Luna RaymakersLuna Raymakers
11:36 20 Feb 23
In 1 keer geslaagd. Neemt echt de tijd voor je top gozer.
mohamed el amranimohamed el amrani
22:20 24 Dec 22
Voorheen bij een andere instructeur les gehad wat niet zo soepel verliep. Na aanraden van verkeersschool goodway in 1 keer geslaagd! Een aanrader! Dankjewel voor alles.
Top leraar, veel geduld en weet precies wat de leerling nodig heeft. Duidelijke instructies en zolang je doet wat er gezegd wordt slaag je 100%
Brahim AmjahadBrahim Amjahad
16:11 24 Sep 22
Professionele bedrijf voor taxiopleidingen en motorlessen. Heb me taxi pas in 1x gehaald!
top modustop modus
21:37 29 Jun 22
Ik heb eergisteren mijn motorrijbewijs behaald door de perfecte begeleiding van Goodway, de instructeur is zeer geduldig en dat is wat je nodig hebt. Hij geeft aan wat de punten zijn waar je aan moet werken en focust zich daarop totdat je klaargestoomd bent voor het examen.Kortom een aanrader voor een ieder die een rijbewijs wil halen!
H. CleinH. Clein
13:16 08 Mar 22
Top rijlessen instructeur geeft je alle aandacht en corrigeerde me op al me foutjes en hielp mij er mee. Dankzei rijschool Goodway in 1x geslaagd voor me avb, en mijn avd examen!
YassineYassine
10:10 27 Dec 21
Ik heb taxi rijlessen genomen bij rijschool Goodway en de lessen waren top. Rij instructeur legt alles duidelijk uit en bereid je ideaal voor op het examen. Heb je vragen kan je die aan hem stellen en ook dat legt hij op een goeie manier uit verder neemt hij de routes met je door en geeft hij je kleine tips om het examen zo goed mogelijk te kunnen doen.
js_loader