Erkende opleider!

Wilt u de ultieme vrijheid ervaren of vindt u het heerlijk om op de weg te zijn? Wordt dan taxichauffeur! Wij bieden kwalitatief hoogwaardige taxiopleidingen tegen een gunstig tarief. Tevens zijn wij officieel erkend als taxi-opleider door het CBR! Wij hebben een hoog slagingspercentage voor alle taxi examens! Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor de taxi-opleiding!

Taxi pakketten

Bekijk en vergelijk hier onze verschillende pakketten

Chauffeurskaart Vanaf
795
Met je chauffeurskaart kan je in heel Nederland taxi-chauffeur worden. In Amsterdam kan je dan alleen contractvervoer of belwerk verrichten. Denk hierbij aan het werken bij connexxion om ouderenvervoer te verrichten of het aansluiten bij UBER om contractvervoer te doen. Om straattaxi in Amsterdam te verrichten en dus gebruik te mogen maken van de verschillende taxi-standplaatsen heeft u ook een trambaanontheffing nodig.
Trambaanontheffing Vanaf
795
Haal nu uw Trambaanontheffing. Als jij al in het bezit bent van een chauffeurskaart maar daarnaast ook in Amsterdam straattaxi wilt verrichten dan moet je een trambaanontheffing halen.
Combinatieopleiding Vanaf
1145
Als jij je chauffeurskaart + trambaanontheffing wilt halen dan kan je het beste een combinatie opleiding volgen. Dit betekend dat je dan vrijstelling krijgt op het praktijkexamen voor de chauffeurskaart. Je maakt dan alleen het theorie-examen voor de chauffeurskaart + het mondeling examen voor de trambaanontheffing + het praktijkexamen voor de trambaanontheffing!